HTVista Scanner

Dit apparaat geeft ons het unieke vermogen om massa’s ‘te zien’ en geeft een daadwerkelijk antwoord terwijl de eigenaar hier zit. Ik denk dat dit apparaat ons echt kan helpen om betere zorg aan onze patiënten te bieden en we hierdoor veel effectiever in ons werk kunnen zijn

Gillian Dank; D-ACVIM en DIP-ECVIM-CA, Veterinaire oncoloog, Israel

Het apparaat HTVista

Binnen twee minuten kan de HTVista een resultaat laten zien met een betrouwbaarheid van 98% op de goedaardige tumoren. Onderzoek wijst uit dat 65 tot 75% van de tumoren goedaardig is. Dit betekent dat HTVista tot 75% van de gevallen het aanprikken van een gezwel kan voorkomen, maar er wel voor zorgt dat er altijd een correcte diagnose plaatsvindt. Vooral ook bij honden met meerdere gezwellen.  

De voordelen

Kostenbesparend. Veel minder gebruik maken van externe laboratoria

Hogere betrouwbaarheid bij goedaardigheid. HTVista 98%. Cytologie 70%.

Tijdbesparend. Slechts 2 minuten scantijd benodigd

In-clinic. Direct scannen en resultaat waar de patiënt bij is

Non-invasief. Kan tot 75% van het aanprikken voorkomen

Diervriendelijk. Non-invasief

Scant het gehele gebied van de massa. Met aanprikken wordt soms alleen vet geprikt omdat het niet het hele gebied dekt.

‘Heat Diffusion Imaging’

Onze nieuwe en gepatenteerde beeldvormingsmodaliteit is gebaseerd op warmte diffusie. Nadat een gerichte warmtegolf naar het weefsel is gestuurd, wordt dit biologisch weefsel als een soort filter beschouwd.

De gepatenteerde HDI technologie is uniek doordat het een soort ‘filmpje’ maakt van het afkoelingsproces van de gescande cellen. Kwaadaardige cellen koelen namelijk sneller af dan goedaardige cellen. Zo kan het apparaat door middel van signaalanalyse, computervisie en artificial intelligence een verschil bepalen tussen goedaardig en kwaadaardig weefsel.

Door deze unieke technologie wordt elke 0.1 mm van het gezwel gescand en geanalyseerd. Hierdoor kan het worden gebruikt om in een zeer vroeg stadium onderscheid te maken tussen kanker en andere pathologieën zoals pre-kanker, goedaardige gezwellen of necrose.

Het resultaat

HTVista geeft het resultaat weer door middel van een makkelijk interpreteerbare schaal van 1 tot 10. Hierbij is een score van 5 tot 10 goedaardig (98% NPV). Bij deze score kan de patiënt met een gerust hart naar huis gestuurd worden.

Bij een score van 1 tot 4 wordt verder onderzoek geadviseerd omdat er een afwijking in het afkoelingsproces van de cellen is gedetecteerd. Deze score samen met het klinische oordeel bepaald de vervolgstappen voor verder onderzoek.

Wetenschappelijke informatie

Scientific partners: 

HTVista is in clinical trials getest op meer dan 1000 honden (USA & Israel) 

Non-invasieve test

On-the-spot resultaat door de directe cloud analyse

Tijdsbesparend 

Gebruiksvriendelijk

Kostenbesparend

HTVista houdt de diagnose en analyse van gezwellen in de kliniek, onder controle van de dierenarts, zonder afhankelijk te zijn van uitbestede laboratoriumdiagnostiek.

Dit creëert een nieuwe inkomstenstroom voor de dierenkliniek, terwijl de testkosten minder is dan de huidige laboratoriumkosten bedragen en dus het aantal tests dat wordt gedaan om levens te redden toeneemt.

Onze specialisten
staan voor u klaar.

Laat u geheel vrijblijvend informeren door ons. 

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een demo aanvragen bij u in de praktijk of neem gerust contact op voor meer informatie of vragen. Ons professionele team staat voor u klaar. Bent u geen veterinair specialist en op zoek naar een praktijk die HTVista heeft? Kijk dan graag even op ‘vind een praktijk’.